"Мені б хотілося": Після "доната" на ЗСУ Лорак розкрила свою позицію цинічним вчинком

Опальна співачка Ані Лорак, яка не виступає проти повномасштабної війни, розв'язаної РФ в Україні, звернулася до фанатів і чітко позначила свою позицію. Раніше зі співачки жартували, що вона "донатить" на допомогу захисникам нашої країни, але тепер вона показала, кому дійсно допомагає зі зборами, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Instagram Лорак розмістила новий допис. У ньому вона закликала шанувальників "донатити" у російський фонд, який збирає гроші "на допомогу" дітям з інтернатів у тимчасово окупованій Запорізькій області та Донбасу.

"Напередодні міжнародного дня захисту дітей мені б дуже хотілося, щоб кожне дитяче серце було зігріте нашою любов'ю, теплом, турботою... Моє дитинство пройшло в школі-інтернаті І я не з чуток знаю проблеми і складності дітей. Мрію, щоб кожне дитяче серце було зігріте теплом і турботою. Давайте допоможемо діткам, яким необхідна наша підтримка", - заявила Лорак.

Вона залишила посилання на фонд, який називає дітей, що залишилися без батьків на тимчасово окупованих територіях України, "росіянами". В описі до зборів там використовуються російські наративи про "вісім років війни на Донбасі", а також про те, що діти нібито втратили будинки через "українські снаряди".

Тим часом, на сайті, про який розповіла опальна співачка, вказано назву фонду, що займається збором коштів. Виявилося, його засновником є власник пропагандистського телеканалу "Царьград ТВ" Костянтина Малофєєва. Його називають одним з фінансистів "русского міра".

Коментарі до посту Лорак, в якому вона остаточно показала свою позицію і підтримала збір грошей в РФ, закриті. Співачка отримує чимало критики, а тому не дозволяє користувачам мережі висловлюватися про неї на її сторінці в Instagram.

Ані Лорак і збори грошей - що відомо

У січні 2023 року стало відомо, що Лорак вирішила допомогти сім'ям, чиї будинки були зруйновані. Однак тоді співачка спробувала всидіти на двох стільцях. Вона не називала війну війною, а також не стала пояснювати, від чиєї саме агресії постраждали люди. Тоді Лорак "заклювали" за її хитрий вчинок.

Нещодавно ж відомий активіст і український блогер Сергій Стерненко пожартував про те, що Лорак "задонатила" на ВСУ. Він також стверджував, що співачка часто допомагає українській армії.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...