"Після її смерті...": Олексій Дурнєв зробив дивну заяву про Лесю Нікітюк

Український телеведучий Олексій Дурнєв дав інтерв'ю Дмитру Гордону, в якому розповів про конфлікт з Лесею Нікітюк, передають Патріоти України.

За словами Дурнєва, спочатку Леся була не проти, щоб її обговорювали в програмі "Дурнєв дивиться сторіз". Але потім щось змінилося і Нікітюк подзвонила Дурнєву, щоб висловити претензії.

"Вона подзвонила. Я підіймаю слухавку - і натхнений після попередньої з нею розмови: "Привіт, Лесю!" А вона така каже: "Слухай сюди..." Просто ось так. "Я не дивлюсь це. Але мені сказали, шо то вже занадто. Тож...". Коротше, там якісь різкі слова. Мовляв, припиняй піаритися на моєму імені і на мені. Придумай собі щось своє", – сказав ведучий.

Як повідомляє видання "Гордон", Нікітюк і Дурнєв відтоді не спілкуються. При цьому Олексій називає ведучу "святою людиною". "Леся Нікітюк - дійсно свята людина. І я думаю, що після її смерті склепіння Софійського собору повинні бути прикрашені її світлим ликом", – сказав Дурнєв.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...