"Після концерту відразу йду до холодильника": Наталія Могилевська поділилася секретами своєї дієти та лайфхаками від похмілля

Наталія Могилевська. Фото: nataliya_mogilevskaya / instagram.46-річна українська співачка Наталія Могилевська зізналася, що після концертів буває дуже голодною і вдома одразу йде до холодильника, передають Патріоти України.

Могилевська має багато шанувальників, тому вона часто радує їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя на своїй сторінці в Instagram. До речі, співачка має 1.3 мільйона передплатників. На новому опублікованому фото, Наталія Могилевська сидить на тлі свого холодильника у джинсах та світлій кофті, тримаючи в руках лоток із голубикою.

Оскільки концерти зазвичай закінчуються пізно, Наталія не хоче наїдатися на ніч, тому обмежує себе лише невеликим перекусом. Вона поділилася, що перед сном їй рекомендували пити ромашковий чай або з'їсти трохи авокадо. Крім того, співачка захотіла дізнатися у передплатників, які у них є секрети вживання їжі в пізніший час: «Розкажіть свої секрети. Є щось, що ви їсте пізніший час з мінімальним ризиком нашкодити собі?», — поцікавилася Могилевська.

Також Наталя поділилася лайфхаками, як позбутися похмілля: «Я практично не вживаю алкоголю вже багато років, але келих шампанського в новорічну ніч можу собі дозволити», — прокоментувала співачка за лаштунками концерту Музична платформа, який покажуть на телеканалі Україна в ніч, з 31 грудня на 1 січня. Проте в арсеналі артистки є кілька дієвих лайфхаків, як прийти до тями після бурхливого святкування: «Від похмілля є кілька дієвих методів. Наприклад, випити чарку чогось або пити багато води. Також раджу зайнятися йогою або виконати дихальну вправу».

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...