Після скандалу з Кароль: Ведуча "Танців" Онуфрійчук показала романтичні фото з чоловіком-мільйонером

Українська модель і ведуча останнього сезону "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук разом зі своїм чоловіком, бізнесменом Алмазом вирушила в романтичну подорож на Мальдівські острови. Романтичними кадрами з коханим вона поділилася на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Так, Іванна показала знімки з велосипедної прогулянки з чоловіком по мальовничому острову. Ведуча позувала у вільній світло-коричневій сукні, демонструючи стрункі ніжки. Волосся вона зібрала в хвіст і обійшлася без взуття. Її обранець - казахський мільйонер Алмаз - був у білих шортах і рожевій сорочці. Парочка ніжно обіймалася, а на одному фото злилася в пристрасному поцілунку.

І"Люблю нас таких, щирих і справжніх. Коли я його зустріла, я відчула одну важливу річ: з ним я можу бути самою собою. Мені не потрібно робити щось незвичне, аби йому сподобатись. Не треба приховувати свої негативні сторони, поганий настрій та думати, як і що правильно сказати йому. Він любить і цінує мене саме такою, яка я є: смішною, з перцем в характері, сентиментальною, чутливою, з моїм гумором та сарказмом. І головне в цьому, що такі відчуття у нас взаємні", - зворушливо підписала кадри Онуфрійчук.

Користувачі мережі засипали пару розчуленими відгуками і теплими побажаннями.

  • Ось так виглядає справжнє щастя
  • Дуже гарна пара
  • Романтично
  • Ви створені, один для одного!
  • Такі яскраві!!! Щастя має саме таку емоцію
  • Ви такі неймовірні
  • Красива пара
  • Такі красиві і ніжні
  • І це чудово знайти справжню свою половинку
  • Засмагли вже, такі гарні

Раніше Іванна також показала атмосферні кадри з прогулянки на яхті і похвалилася витонченою фігурою в купальнику.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...