Після скандалу з Нацвідбором Паш в сльозах розповіла всю правду про розрив з бойфрендом-французом

Аліна Паш опинилася в епіцентрі скандалу після перемоги на Нацвідборі на Євробачення 2022 - виявилося, що співачка надала фейкову довідку про поїздку до Криму з боку України, її дискваліфікували. Після цього артистка вирішила взяти тайм-аут в соцмережах і зникнути з поля зору шанувальників на деякий час, передають Патріоти України.

Правда, дівчина встигла дати інтерв'ю для програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна", в якому розповіла і про скандальну ситуацію, і про особисте життя. Колишній Паш - афро-француз, музикант, учасник електронного тріо Dop та кліпмейкер Джон (він же Натан Дейзі).

Виявилося, відносини між закоханими були дуже напруженими та навіть токсичними, за словами самої співачки. До того ж обранець був відчутно старший за юну другу половинку. Після публікації весільного фото Аліни та Джо, мережа зарясніла заголовка про те, що українка зв'язала себе шлюбом з французьким музикантом, але це виявилося неправдою.

Пара розписана не була, а фото у весільній сукні - лише частина веселого фотосету закоханих. Кілька років тому пара розірвала стосунки, але ексзакохані залишилися в дружніх і робочих відносинах - вони продовжують співпрацювати.

Так, під час обговорення з ведучою свіжого треку "Абулія", який вийшов у грудні минулого року, Аліна зі сльозами на очах зважилася на одкровення про минуле.

Вона натякнула, що в її житті було місце маніпуляції і співзалежним відносинам. "Ну токсичні один одному. Але ти любиш... і дуже-дуже, зрештою, виходить складно взяти та просто відрізати. Це складніше", - висловилася Паш.

Але Аліна вдячна ексбойфренду за неоціненний життєвий досвід і спільно пройдений шлях. Така школа життя дуже змінила саму співачку.

"Я суперэмоциональная дівчинка. В мені та агресії багато, і злоби, і образи. Я не Свята, або в балансі. Я вчуся. Виявляється, завжди потрібно стежити за тим, що ти говориш, особливо у нас в Україні", - висловилася Паш.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...