"Планували грати у виставі": Ольга Сумська зі сльозами згадала останню розмову з Писанкою

Українська актриса Ольга Сумська відреагувала на смерть своєї колеги Руслани Писанки. Ольга у своєму Instagram-блозі згадала останню розмову з нею, передають Патріоти України.

"Ми спілкувалися два тижні тому, планували разом зіграти в новій виставі.. Немає сил повірити в цю страшну новину. Як бомбили Гореничі, як вони виїхали з Києва світ позаочі... Вона співчувала мені щодо втрати нашої мами в лютому... Розповіла про операцію на нозі, яку зламала до війни на виставі, як лікарі збирали її по шматочках... Скільки років ми разом в театральній антрепризі, скільки зіграно прекрасних вистав!",- шкодує Сумська.

"Більш харизматичної актриси і особистості важко уявити. Ми могли говорити годинами про все. Мене так завжди зігрівало... Руся дуже важко пережила смерть брата кілька років тому, він був прекрасним кінооператором, потім операція на серці у мами...я бачила, як їй важко, але вона не подавала виду.. Ніхто не знав про її біль", - додала актриса. Ольга Сумська сказала, що пишається тим, що була знайома з Писанкою."Лети, нехай там тобі буде добре", - резюмувала Ольга Сумська.

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...