Пластичні операції серед депутатів: Хірург "викрив" відомих українських політиків

Лідерка партії "Батьківщина" однозначно вдавалася до послуг хірургів.

Український пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів, що народна обраниця Юлія Тимошенко стала молодше виглядати завдяки роботі фахівців, передають Патріоти України.

У коментарі ЗМІ він зазначив, що Тимошенко робила фейсліфтинг або, як кажуть у народі, підтяжку обличчя. За допомогою цієї операції обличчя можна значно омолодитися і зробити шкіру більш пружною. Також фейсліфтінг дозволяє прибрати зморшки і вирішити проблему з носогубною складкою.

Також Слоссер звернув увагу і на Ірину Геращенко, яка ймовірно періодично користується послугами косметологів. За словами хірурга, Геращенко не робила пластичні операції, але ось ботокс таки вколювала в лоб. За допомогою такої процедури їй вдалося прибрати зморшки на лобі і злегка змінити форму брів.

Джерело: Апостроф

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...