Пластичний хірург розкрив секрет зовнішності 74-річної Ротару й вказав на недолік

Народна артистка України Софія Ротару у свої 74 роки відмінно виглядає, при цьому вона витрачає чималі кошти на свою зовнішність. Як артистці вдається дивувати своєю зовнішністю попри вік - розповів пластичний хірург Володимир Плахотін в коментарі "КП", передають Патріоти України.

"Це наше все, дівчина без віку і з безмежними можливостями для "тюнінгу": на нього Софія Михайлівна не шкодує коштів. З усіх представлених артистів у неї найкрутіша пластика. Але мені, як пластичному хірургу, кидаються в очі перекачані щоки - в районі скул по 5-6 "кубиків" гелю, це дуже пристойний обсяг. Звичайно, у Ротару прекрасно підтягнутий овал обличчя: на мій погляд, таких процедур було, як мінімум, дві-три. Хірургічно скориговані верхні й нижні повіки", - пояснив він.

За словами фахівця, у випадку з Ротару можна побачити "грамотний мікс", при якому "важка артилерія" пластики поєднується з більш щадними косметологічними процедурами.

"Співачка, як то кажуть, на ботоксі. Але не можна не відзначити і її неймовірну природну красу, потужні гени - це ідеальна основа для роботи пластичного хірурга", - констатував Плахотін.

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...