Пластика творить дива: Порноактриса з "Холостяка" показала шкільне фото

Колишня учасниця шоу "Холостяк 11" Адель Асанті, справжнє ім'я якої Настя Распутіна, показала своє шкільне фото. Порнозірку попросили про це її фоловери в мережі. Шкільну фотографію дівчина опублікувала в Instagram Stories, передають Патріоти України.

На цій фотографії на Насті можна побачити чорно-бордову шкільну форму. Волосся вона зібрала в хвіст, і на голові у неї обруч. При цьому школярка мило посміхається на камеру.

Нагадаємо, Адель Асанті висловилася про дружбу на проєкті "Холостяк". Вона зазначила, що хоч і не знайшла своє кохання на цьому шоу, але їй пощастило зустрітися з прекрасними дівчатами, з якими вони стали справжніми друзями.

Вона також підкреслила, що сподівається на те, дружити вони будуть дуже довго і за це вона вдячна даному проєкту. Крім того, Адель опублікувала фото, де дівчата сидять за великим столом.

На зустріч зібралися Надін Медведчук, Олена Титова, Христина Пустовар, Валентина Панченко та Валентина Петренко, Ольга Сидоренко, Алла Резніченко, Вікторія Завгородня, Хана Мамедова та Юлія Данькова.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...