Племінниця принцеси Діани вийшла заміж за мільйонера, котрий старше за її батька-графа та прийме іудаїзм

Різниця в 32 роки не бентежить одну з найбажаніших дівчат Сполученого королівства, що належить до вищої аристократії Європи

30-річна племінниця принцеси Діани леді Кітті Спенсер 24 липня вийшла заміж за 62-річного мільйонера Майкла Льюїса — власника мережі британських магазинів одягу Whistles, зазначають Патріоти України.

Весілля зіграли в Італії — у старовинному замку Альдобрандіні недалеко від Риму. Як повідомляє видання Daily Mail, наречена і практично всі гості були у вбранні від Dolce & Gabbana.

Серед запрошених були співачка Піксі Лот, модель Емма Тін (яка стала першою в британській історії темношкірою маркізою після того, як вийшла заміж за маркіза Бата), а також молодші сестри Кітті — двійнята Еліза та Амелія Спенсер.

За кілька днів до весілля Кітті влаштувала для найближчих подруг дівич-вечір у Флоренції.

Граф Чарльз Спенсер (батько нареченої, молодший брат принцеси Діани) на п'ять років молодший за свого зятя. Для Льюїса, уродженця ПАР, це вже другий шлюб. У нього є троє дорослих дітей.

Кітті та Майкл намагаються приховувати подробиці свого особистого життя. За чутками, що вони заручилися на Різдво 2019 року після півтора року знайомства.

"Моїм пріоритетом був мій дім, моя родина": Шакіра розповіла про жертви, на які пішла заради Жерара Піке

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

Відома співачка Шакіра, яка болісно пережила скандальне розставання з футболістом Жераром Піке, розповіла про жертви, на які пішла заради стосунків з ним. Про це пише видання Daily Mail, передають Патріоти України. Виявилося, що зірка тоді вирішила пос...

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...