По сусідству з Гройсманом і Тодуровим! У мережі показали, де живе Злата Огневич - ціна квартири космічна (фото, відео)

Співачка і "холостячка" з популярного телешоу Злата Огневич живе в одному з найбільш елітних ЖК Києва - "Новопечерські липки" по сусідству з чиновниками і зірками. Це з'ясували журналісти програми "Викриття", зазначають Патріоти України.

У Злати двокімнатна квартира площею 79 квадратних метрів знаходиться на вулиці Драгомирова. За словами співачки, квартиру в столиці їй подарували батьки 7 років тому, коли продали нерухомість в Криму.

Варто зазначити, що ціни на квартиру в цьому мікрорайоні космічні. Наприклад, апартаменти з вітальнею, робочим кабінетом і двома спальнями можуть коштувати мільйон доларів.

Двокімнатна квартира Огневич зараз оцінюється в 250 тисяч доларів. При цьому співачка зізналася, що зробила з неї простору однокімнатну квартиру з кухнею-студією.

Артистка не любить, коли простір захаращений, тому в її будинку майже аскетичний мінімалізм і домінують світлі відтінки.

За словами журналістів, в цьому мікрорайоні також живе Ірина Білик, у якої трикімнатна квартира і паркомісце. Також в будівництво чотирикімнатної квартири "вклався" Дмитро Монатік.

За словами інсайдерів, на 130 квадратних метрах, Дмитро планує облаштувати новий офіс свого лейбла, який зараз знаходиться на Воздвиженці. Також тут мають житло відомий кардіохірург Борис Тодуров, експрем'єр Володимир Гройсман, і губернатор Черкаської області Олександр Скічко.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...