"Почувається краще": Шакіра готова до побачень після розриву з Жераром Піке

47-річна колумбійська співачка Шакіра готова знову ходити на побачення після її розриву з іспанським футболістом Жераром Піке, 37. Про це пише Us Weekly, передають Патріоти України.

"Шакіра почувається краще, ніж за останні роки, вона поводиться як нова жінка. Друзі дуже раді бачити її колишню — на роботі та з друзями", — розповів інсайдер. Джерело додало, що хоча Шакіра "не готова до стосунків", артистка "дуже відкрита до випадкових побачень".

Повідомляється, що навколо знаменитості "зʼявилося нове світло", а наразі вона зосереджується на догляді за собою за допомогою "медитації, йоги та проведення часу з друзями".

Зазначимо, що Жерар Піке та Шакіра почали зустрічатися у 2011 році та стали батьками двох синів: Мілана, 11, і Саші, 9. Експара розійшлася в червні 2022 року після того, як стало відомо, що співачка "зловила" футболіста за зрадами. Повідомлялося, що цією жінкою стала Клара Чіа Марті, з якою Піке згодом почав офіційні стосунки.

Тим часом Шакіра активно продовжує музичну карʼєру, адже на тривалий час була відсутня в медійному полі через виховання дітей. З 2022 року їй приписували низку романів, зокрема з Томом Крузом. Втім, офіційно домисли в мережі не підтвердились.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....