"Почувається серйозно ображеною і жадає крові": Лопес хоче відсудити в Аффлека половину статків після розлучення

Відома американська співачка Дженніфер Лопес та голлівудський актор Бен Аффлек, які офіційно розлучилися, займаються розподілом майна. Попри натяки на можливе примирення пари, ситуація між екс-закоханими навпаки стає більш напруженою, передають Патріоти України.

Як пише видання Radar, артистка серйозно зайнялася питанням розподілу сімейного майна. Знаменитість планує відсудити в Аффлека половину статків. За даними інсайдерів, більшість витрат у шлюбі покривала своїм коштом саме Лопес і тому зараз зірка відчуває, що екс-чоловік заборгував перед нею.

"Вона підсумовує рахунки за приватні літаки, які оплачувала сама, готелі, харчування, одяг, каву, бензин. Висока вартість життя була оплачена її коштом", – поділилося джерело.

Також зазначається, що під час покупки маєтку в Лос-Анджелесі, який співачка називала "будинком своєї мрії", більшу суму заплатила саме Лопес. Тож тепер виконавиця серйозно налаштована забрати все, що належить їй.

"Вона почувається серйозно ображеною і жадає крові. Якби він залишався в шлюбі, як хороший хлопчик, вона б не заперечувала. Але він кинув її, і в кінцевому підсумку Дженніфер завжди отримує відплату, і тепер вона готова грати жорстко", – додав інсайдер.

До слова, Бен та Джей закрутили роман у 2001 році. Чоловік освідчився коханій і вони планували весілля на 2003 рік, але через непорозуміння скасували його. Після 20-річної перерви пара возз'єдналася і таємно уклала шлюб у 2022 році.

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...