"Починаємо все з чистого аркуша": Олег Винник записав відеозвернення до фанатів

Український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, подякував своїм прихильникам, що вони не забували про нього. Відео оприлюднили на сторінці офіційної фан-групи Олега Винника "Вовчиця" у facebook, передають Патріоти України.

Український музикант Олег Винник, який зник з публічного простору в лютому 2022 року, і понад рік не коментував ані війну, ані свого місця перебування, уперше звернувся до фанатів. Він провів стрім, на якому подякував фан-клубу за віру, та анонсував пісню.

"Починаємо все з чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите, за те, що залишаєтесь зі мною, ніхто не пішов. За те, що у таку страшну годину, у цій клятій війні ви ніколи про мене не забували", - звернувся Винник до шанувальників.

Співак анонсував вихід нової пісні, запланований на 23 серпня. "Довго створювалася ця пісня. Поряд з цією піснею створювалося багато інших нових пісень. Це те, що наболіле, те, з чим я жив ці 2,5 роки. Це те, де я і хворів, і одужував з цією піснею. Але по-іншому і не могло бути. Я - та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей", - сказав артист з відсиланням до назви майбутнього треку "Мої люди".

Він закликав усіх єднатися. "Як то кажуть, гуртом легше і батька бити. Я знаю, що ви вірите. І ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не ставили ніяких запитань: "Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою?". Усе в Олега, слава Богу, уже нормально. Тільки сентиментальність з'явилася", - поділився музикант.

Винник також згадав про українських військових і подякував їм за захист. "До перемоги, разом ми все зможемо. Це нові часи. Це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання. Все буде добре", - додав артист, який з початку повномасштабної війни перебуває за кордоном.

Зірка реаліті шоу розбурхала фоловерів світлинами у "голій сукні"

субота, 17 серпень 2024, 16:10

Модель і зірка британського реаліті-шоу "Острів кохання" – Джессіка Гейл – опублікувала в Instagram знімки свого нового спокусливого аутфіту. Дівчина зібралася на вечірку у чорній мереживній прозорій сукні, яка мала високий розріз, відверте декольте і ...

"Побутовий алкоголізм побудований на тому...": Відомий український співак-воїн розповів про свою депресію

субота, 17 серпень 2024, 11:37

Відомий український музикант, фронтмен гурту O.Torvald, військовий Женя Галич розповів про свою депресію, яка розпочалася в нього на початку повномасштабного вторгнення. Артист поділився, що депресію він запивав алкоголем, передають Патріоти України. З...