"Починається нова епоха": Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс

Співак Олег Винник, який незаконно втік на початку повномасштабної війни до Німеччини, оголосив про "велике повернення" на сцену. Виступати він збирається лише за кордоном, а до так званих вовчиць в Україні поки не має бажання їхати, передають Патріоти України.

Цього року його концерти мають "прогриміти" у Німеччині, Австрії, Польщі та Чехії. Як повідомляє команда артиста на особистому сайті з продажу квитків, це нібито будуть єдині виступи Винника до кінця 2024 року. А ось керівниця фан-клубу співака – Валерія Барон – назвала це рішення "новою ерою".

Жінка намагається допомогти врятувати кар'єру Винника, роблячи гучні заяви. У її коротенькому анонсі фігурує і початок "нової епохи", і наближення чогось великого, і нібито чимале значення музики артиста.

"Починається нова епоха. Я неймовірно рада цій спільній нашій з вами події! Щось велике наближається... З любов'ю до всіх вас! Будь поруч, коли музика знову проникне крізь стіни! Зареєструйся, щоб не пропустити велике повернення", – йдеться в її оголошенні.

На сайті з продажу квитків відбуваються майже ідентичні гучні заклики. "Ексклюзивний передпродаж", "не пропусти свій шанс отримати обмежені квитки", "ексклюзивний передпродаж", "сенсація року", "грандіозні живі шоу", "квитки суворо обмежені – дій швидко" – такими заявами маніпулює команда Винника, щоб на концерти артиста прийшла публіка.

Те саме стосується способу звертання співака до своїх слухачів. Увесь анонс був побудований таким чином, нібито артист звертається до кожного глядача особисто. Такий спосіб допомагає краще впливати на аудиторію.

"Після випуску свого хіта Meine Leute відомий артист здивує своїх шанувальників сенсаційним поверненням на сцену! Сенсація року: у 2024 році Олег повертається з грандіозним живим шоу – і це будуть єдині європейські концерти цього року! Але найкраще: квитки сильно обмежені, тому поспішай і забезпеч собі місце на цій незабутній події. Не пропусти можливість побачити, як Олег Винник з потужною енергією виконує свої найвідоміші хіти та приводить своїх шанувальників у захват. Деталі передпродажу квитків будуть оголошені незабаром – слідкуйте за новинами!" – йдеться в анонсі.

Палких фанатів Олега Винника, ймовірно, не турбує, що співак незаконно виїхав за кордон на початку повномасштабної війни й вже 2,5 роки живе у Берліні в "російському" районі. І хоч Валерія Барон розхвалює його нібито допомогу українській армії, місцеві активісти зазначають, що за весь час перебування у Берліні Винник жодного разу не доєднався до мітингів на підтримку України та не давав благодійних концертів.

"Починається нова епоха": Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс

неділя, 6 жовтень 2024, 10:56

Співак Олег Винник, який незаконно втік на початку повномасштабної війни до Німеччини, оголосив про "велике повернення" на сцену. Виступати він збирається лише за кордоном, а до так званих вовчиць в Україні поки не має бажання їхати, передають Патріоти...

Знаменитий український боксер влаштувався "хлопчиком для биття" до росіянина, який обожнює Кадирова

неділя, 6 жовтень 2024, 8:47

Український боксер напівважкої ваги Єгор Великовський (11-0, 7 КО) допомагає російському чемпіону WBO, WBC та IBF з канадським паспортом Артуру Бетербієву (20-0, 20 КО) готуватися до бою проти іншого росіянина Дмитра Бівола. . 24-річний уродженець Мик...