"Починалося все як моя примха": Кіркоров пояснив, чому шлюб з Пугачовою вважає помилкою

Довгий час експодружжю вдавалося зберігати добрі стосунки після розлучення. Філіп Кіркоров не припиняв зізнаватися в коханні Аллі Пугачовій, а в ЗМІ продовжувала з'являтися нова інформація про шлюб артистів. Раніше співак майже не ділився подробицями стосунків із Примадонною, але останнім часом Кіркоров дивує зізнаннями про колишню дружину, зазначають Патріоти України.

Нещодавно в одному з інтерв'ю співак заявив, що не любить згадувати шлюб із Пугачовою. А тепер і зовсім навав його помилкою.

"Починалося все як моя примха. Хочу дружину Аллу Пугачову! Але Алла Пугачова – велика жінка, а не статуетка у черзі нагород. І наші стосунки виявилися зовсім іншою історією. І я, і вона запізно зрозуміли, що це помилка, – сказав Кіркоров в інтерв'ю.виданню "7 днів". На цьому зізнання від Філіпа Кіркорова не закінчилися. "Я в кохання не вірю. Його немає. А потім без кохання набагато простіше. Мені емоцій на сцені вистачає".

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...