"Подейкували про дріб'язковість": Інсайдер розповів, чому Вільям та Кейт заздрили Меган Маркл у минулому

Ймовірне суперництво між принцем і принцесою Уельськими та герцогом і герцогинею Сассекськими було добре задокументовано. Нова книга королівського експерта проливає більше світла на те, чому між двома парами почали виникати проблеми, передають Патріоти України.

У своїй новій роботі під назвою "Кетрін, принцеса Уельська: біографія майбутньої королеви" Роберт Джобсон обговорив події, які призвели до королівського розколу. В уривку, опублікованому Daily Mail, автор написав: "Спочатку реакція громадськості на Меган була переважно позитивною, а "новенькі у родині" займали більшість заголовків – до такої міри, що Вільям і Кетрін, можливо, несвідомо підняли градус. Подейкували про дріб'язковість і навіть заздрість".

Як тільки почалися проблеми, відносини між новоспеченими родичами помітно погіршилися. "Тріщини між двома парами продовжували розширюватися через дрібні образи", — пояснив Джобсон. Незабаром ситуація стала непоправною, пише Marie Claire.

Хоча неясно, чи насправді Кейт і Вільям заздрили Меган і Гаррі, в їхніх стосунках відбулися очевидні зміни. Королівський експерт також пригадав одну з ситуацій, яка нібито сталася між Кейт і Меган. "Був час, коли Меган попросила позичити блиск для губ, і Гаррі здалося, що Кетрін неохоче віддала свій", – стверджує Джобсон. За його словами, Міддлтон "скривилася" після того, як Маркл видавила трохи блиску на палець і нанесла його на губи.

Принц Гаррі та принц Вільям, які колись здавалися близькими, теж раптово розійшлися у поглядах. "Неминуче просочилися деталі проблемних стосунків королівських братів, а також той факт, що Кетрін і Меган також посварилися", – йдеться в уривку.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...