"Подруга вийшла заміж за мого чоловіка": "Міс Всесвіт Україна-2023" зізналась, що хотіла скоїти самогубство

18 листопада "Міс Всесвіт Україна-2023 Ангеліна Усанова виступить на міжнародному конкурсі Miss Universe у Сальвадорі. В інтерв’ю "КП" 26-річна учасниця заявила, що ледь не вдалась до суїциду, передають Патріоти України.

«Це був дуже критичний момент у моєму житті, коли моя самооцінка була просто розбита. Важка тема… В такий період ти відчуваєш себе нікчемною, нікому не потрібною, безталанною. Це був дуже страшний час. Одна темрява. Я була одружена. Я приїхала до Києва під час пандемії, і в той час позакривалися кордони. А моя найкраща подруга залишилася в тому місті, де я жила, і почала зустрічатися з моїм чоловіком. Зрештою, вони одружилися. Мене, так би мовити, вигнали з дому. Я залишилася без дому, найкращої подруги і чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і якось мені допомагати. Це була дуже важка ситуація».

Та вийти із неї, додала Усанова, їй допомогла підтримка людей. «Подзвонила мама і сказала: „А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися у цьому житті?“. Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали наче з майбутнього. Потім я працювала з психологом. Та найголовніше, мабуть, що мені допомогло — це музика. Головне — не забувати, що ми любимо у житті».

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...