Поїхав до окупантів: Зірка "Сватів" Федір Добронравов уперше висловив свою позицію щодо війни Росії проти України

Зірка серіалу "Свати", російський актор Федір Добронравов, що зіграв Івана Будька, вперше публічно продемонстрував свою позицію щодо війни в Україні. Він навідав окупантів у самарському військовому шпиталі, де висловив їм свою підтримку. передають Патріоти України.

Так актор, що здобув прихильність українських глядачів, знімався під Києвом і грав з українськими артистами, підтримав їхній геноцид. Про візит путініста до лікарні розповіли пропагандисти KP. Повідомляється, що перед загарбниками Федір Добронравов розповідав, як проходили зйомки серіалу "Свати", і згадав, як у свій час служив у Повітряно-десантних військах.

Також актор нібито побажав усім пацієнтам якнайшвидшого одужання, висловив окупантам слова підтримки і відповів на всі їхні запитання. Ба більше, за словами псевдожурналістів, російським воєнним злочинцям актор дав свій автограф. Нагадаємо, що Мінкульт вніс Добронравова до списку осіб, які загрожують національній безпеці, у 2017 році, однак уже через 2 роки виключив його з "чорного списку".

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...