"Поїзд пішов": Дженніфер Еністон вперше розповіла про безуспішні спроби завагітніти

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон дала велике інтерв'ю для видання Allure, де вперше відверто розповіла про свої безуспішні спроби завагітніти, передають Патріоти України.

За словами актриси, вона багато років намагалася завагітніти. "Це був складний шлях для мене, шлях народження дитини", — каже Еністон про період кілька років тому. "Всі ці роки, роки і роки маніпуляцій. Це було дуже важко. Я проходила ЕКО, пила китайські чаї, що завгодно. Я кидала все на це. Я б все віддала, якби хтось сказав мені: "Заморозь свої яйцеклітини. Зроби собі послугу".

За її словами, ви просто не думаєте про це заздалегідь. "Отже, я сьогодні тут. Поїзд пішов", - ділиться актриса. "У мене немає жалю", — каже вона. "Насправді я зараз відчуваю невелике полегшення, тому що більше немає питання "а може бути". Мені більше не потрібно думати про це", - каже вона.

Журналіст, який брав інтерв'ю, робить ремарку, що протягом багатьох років в середовищі шоу-бізнесу ходили заголовки про те, що у Еністон не буде дітей. Що нібито їй це нецікаво, або вона просто хоче бути зіркою.

Тож до особистого болю того, що вона пережила, було додано "розповідь про те, що вона просто егоїстична", — каже вона. Вона також спростовує чутки про те, чому її чоловік пішов. "Не дай бог жінка успішна і не народить дитину. І причина, по якій мій чоловік пішов від мене, чому ми розлучилися і розірвали наш шлюб, полягала в тому, що я не дала йому дитину. Це була абсолютна брехня. На даний момент мені нема чого приховувати", - каже актриса.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...