Показала, як отямилася після наркозу: Ольга Сумська потрапила до лікарні (фото)

Знаменита українська актриса Ольга Сумська налякала своїх шанувальників відео з лікарні. На кадрах артистка тільки відходить від наркозу і розповідає про хірургічне втручання. Відео з лікарні Ольга Сумська опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Як розповіла артистка, особливих причин для занепокоєння у фанатів немає. На операційний стіл Сумській довелося лягти для проведення малоприємної процедури – гастроскопії. Це метод дослідження слизової оболонки шлунка і дванадцятипалої кишки за допомогою спеціального ендоскопа. Його вводять під місцевим або загальним наркозом пацієнту через рот. "Друзі, тільки відійшла від наркозу. Робили гастроскопію під наркозом, що я, власне, вам рекомендую. Так солодко поспала. Зараз будемо дивитися результати", - розповіла Ольга Сумська.

Вона додала, що після наркозу відчуває себе так, як ніби випила алкогольний напій і зазначила, що через годину ці відчуття повинні пройти. Лікар сказав, що процедура пройшла нормально, а Сумська додала, що їй ще належить дізнатися свій діагноз. З якої причини їй робили цю процедуру і що показало дослідження, Ольга Сумська не повідомила.

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...

"Обов'язково відбудеться": Тарас Тополя прокоментував проведення обіцяного концерту в Криму

четвер, 18 квітень 2024, 11:22

Поки Олена Тополя освоює вогнепальну зброю, її чоловік, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас був змушений коментувати ситуацію з концертом в Криму, який він обіцяв провести 23 серпня 2024 року на стадіоні "Авангард", і квитки на який можна придбати онлайн. ...