Похорон принца Філіпа: Принцеси Євгенія та Беатріс порушили королівський дрес-код (фото)

17 квітня в Віндзорському замку відбулася церемонія поховання герцога Единбурзького принца Філіпа, який пішов з життя у віці 99 років. Серед тих, кому випала нагода попрощатися з принцом Філіпом, були його внучки, принцеси Беатріс та Євгенія (дочки принца Ендрю), інформують Патріоти України.

Сестер на траурній церемонії супроводжували їхні чоловіки — Едоардо мапелло Моцці та Джек Бруксбанк. Для похорону принцеси обрали вбрання від відомих брендів: Беатріс одягла пальто з золотими ґудзиками REDValentino та капелюшок Sarah Cant, а Євгенія з’явилася в пальто та з сумкою Gabriela Hearst, і туфлях Givenchy.

Як повідомляє Express, хоча довжина вбрань і відповідала традиційному королівському протоколу, принцеси не одягли чорні панчохи, що є порушенням дрес-коду. Зара Тіндолл, Кейт Міддлтон і графиня Уессекська про це модне правило не забули. Очікувалося, що жінки з королівської родини будуть дотримуватися правил дрес-коду, які ніколи не порушує Єлизавета II.


Відома українська співачка пожалілася на серйозні сварки з чоловіком через ревнощі

четвер, 18 квітень 2024, 8:44

Українська співачка MamaRika пожалілася на сварки з чоловіком, гумористом Сергієм Середою, які виникають на тлі ревнощів, передають Патріоти України. Виконавиця нині переживає серйозну кризу з коханим. Як поділилася MamaRika, до їхніх непорозумінь дод...

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...