Похизувалася сідницями та ніжками: Донька Олі Полякової позувала на тлі маминого маєтку та розкішної яхти (фото)

Поки популярна співачка Оля Полякова вирішує організаційні проблеми з концертами масками та гонорарами, її старша донечка Маша спокійно відпочиває у маєтку в селищі Старе у 80 км від столиці, оточеному з одного боку Дніпром, з іншого — лісом, а з третього — військовим полігоном. Фотозвіт про це Маша розмістила у сторіс свого Instagram, передають Патріоти України.

Оскільки дістатися до півострова можна тільки по воді з протилежного берега, Маша явно відчуває дефіцит чоловічої уваги, тому публікує у мережі спокусливі знімки.

На одному з них дівчина розмістила свою симпатичну «п'яту точку», явно натякаючи потенційним залицяльникам на те, що вона така-от-така нудьгує на тлі маминої яхти, а вони навіть не подумають зателефонувати їй і розповісти якийсь веселий випадок з життя.

Втім, подібні роздуми — звичайно, всього лише вигадки, і, можливо, Маша і не думала нудьгувати у такому райському містечку, і всього лише намагалася заповнити час перед початком великої вітрильної регати — адже на задньому плані знімка видно кілька пришвартованих яхт, причому одна з них — двоповерхова.

Тому, можливо, Маша просто розслабляється перед великими подорожами, і попереду її чекають неймовірні пригоди.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...