"Покі мама на роботі та не бачить": Горбунов показав обличчя сина і розкрив їх спільну таємницю (фото)

Катя Осадча та Юрій Горбунов довго ховали обличчя сина Івана від громадськості. Якось Юрій пояснив, що не хоче виставляти знімки малюка без його згоди і усвідомленого рішення показатися публіці. Тоді ж він зізнався, що Ваня схожий на нього в дитинстві. Але, швидше за все, він піде зростом в маму. Схоже, час явити хлопчика громадськості прийшов. Так, Юрій запостив спільне фото з Ванею в Instagram, зазначають Патріоти України.

Ведучий показав селфі з сином з ресторану. Хлопчик захоплено розправляється зі шматочком піци, поки тато знімає його і себе. "Вечірній візит з Іваном на піцу! Покі мама на роботі та не бачить", - розсекретив свій похід в заклад з сином за відсутності мами Юрій.

Підписники ведучого відреагувала на милий знімок тата і сина. Вони помітили схожість хлопчика і його зіркового батька, а також запевнили – іноді можна побалувати себе смачненьким без докорів сумління.

  • Тато вам не мама, з татом можна все. З пісні слів не викинеш
  • Ваня - татова копія
  • Шикарно
  • Такий вже тато!
  • Ой, ну копія тато, симпатюля
  • Іван - татів синок
  • Нарешті побачили Ваню, копія Юрія
  • Татова копія, ще треба мамину копію
  • Молодці!

До слова, Юрій також повідомив, що щаслива сім'я разом з вагітною Катею Осадчою вирушила на спільний фотосет, а пізніше розповів, що разом з дружиною їздив на планове УЗД і на доказ надав кумедне селфі.

Поки Катя на роботі, Юрій та Іван встигли відвідати супермаркет і зробити покупки.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...