Поки гинуть тисячі людей: Регіна Тодоренко вперше прокоментувала своє мовчання про війну в Україні

24 лютого 2022 року в Україні почалася повномасштабна війна. На нашу країну агресивно напала Росія і влаштувала тут справжній колапс зі зруйнованими будинками і моторошним кровопролиттям, передають Патріоти України.

І поки українські знаменитості кричать на весь світ про війну в нашій країні, опальні зірки воліють відмовчуватися. Однією з таких виявилася Регіна Тодоренко, яка вже багато років живе і працює в РФ.

Вже понад місяць Регіна мовчить про війну в Україні. Одного разу вона лише натякнула на дружбу двох країн, але шанувальники одразу ж її захейтили.

Зараз же вона пояснила свою позицію. За словами Регіни, в її родині накладено вето на політичні теми. Нагадаємо, чоловік Тодоренко - Влад Топалов - російський співак.

Вона додала, що не може з чоловіком прийти до консенсусу, їм складно знаходити спільну мову в питаннях війни в Україні.

"Ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним в різних положеннях абсолютно. І позиції у нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і далі, і любити один одного як в клятві – в радості, у хворобі та в бідності, і в кризі, і в усьому іншому", – сказала вона.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...