Поки мама прикриває спину: Мовчунка Тоня Паперна розгулює по московських прем'єрах

Українська акторка Ольга Сумська під час повномасштабної війни в Україні втрачає зв'язок зі старшою донькою - Тоня Паперна, яка живе в РФ зі своїм чоловіком, російський актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми, геть відмовляється залишати країну-агресора або говорити щось проти кремлівської пропаганди, передають Патріоти України.

Сумська виправдовує свою дитину, мовляв мовчить вона не тому що підтримує геноцид українців, а просто боїться за своє життя. Втім, страх не заважає Паперній відвідувати світські заходи в компанії чоловіка.

Нещодавно в росЗМІ з'явилася новина про те, що Тоня з Володимиром прийшли на прем'єрний показ в компанії їх п'ятирічної дочки Єви, і охоче позували на камери на червоній доріжці.овчання слідом за Тонею Паперною .На одному зі знімків, що потрапив в Мережу, Паперна і близько не виглядає заляканою - схоже, донька Сумської просто вирішила ігнорувати війну і продовжувати жити своїм ситим і безтурботним життям зірки країни, яка методично знищує кращих дочок і синів на її Батьківщині.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...