"Поки незрозуміло, що буде з гастролями": Помічник Ротару розповів правду про силіконову маску співачки

Софія Ротару прекрасно виглядає в своє 74-ліття і не перестає дивувати шанувальників свіжим виглядом як у своїх сторіз і соцмережах, і на концертах та публічних виходах. У Мережі постійно ходять різні чутки про причини такої молодості Ротару, і нашим читачам цікаво, чому Софія Ротару так молодо виглядає? Днями в інтерв'ю виданню КП концертний директор артистки Сергій Лавров нарешті відповів - носить Ротару силіконову маску, чи ні, зазначають Патріоти України.

"Вона, звичайно, дуже красива. І коли в інтернеті пишуть, що Ротару використовує силіконову маску, я завжди сміюся. Вона навіть гримується мінімально. Софія Михайлівна, як і будь-яка артистка, не може собі дозволити їсти все, що вона хоче. Перед зйомками вона їде на детокс, на чистку організму. Найчастіше це якийсь готель, де вона голодує або харчується, підраховуючи калорії. Дієтологів у неї немає, вона їсть домашні яйця, овочі зі свого городу", — пояснив Лавров.

А чутки про "силіконову маску", за його словами — повна нісенітниця. Що стосується здоров'я Ротару, то за цим стежить її син Руслан, і його мати останні роки тримається в одній вазі для підтримки здоров'я. Лавров жартує, що час над його начальницею не владний, і навіть в 74 роки вона продовжує залишатися красивою і елегантною.

У той же час гастролі для Ротару - все ще болюче місце - він сказав, що вони поки що не відновилися в тому стані, що було до коронавірусу. "Поки незрозуміло, що буде з гастролями. І це стосується всіх артистів. Народ зараз неохоче купує квитки через ковіда. Але у Софії Михайлівни завжди були високі гонорари, у неї все добре. Як би не говорили, що вони не конкурували з Аллою Борисівною, але конкуренція все-таки була. Директори завжди намагалися розвести їх по гастролях, щоб їхні концерти не йшли один за одним", — додав Сергій Лавров.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...