Поки Україна у вогні: Таїсія Повалій виступила в Кремлі дуетом зі Стасом Михайловим

Співачка Таїсія Повалій з початку повномасштабної війни в Україні опинилася в таборі українських зірок-мовчунів, які продовжують годуватися в стані ворога, передають Патріоти України.

Артистка ніяк не коментувала вторгнення рф в Україну, і не з'являлася в соціальних мережах. Пропажа знайшлася - вчора Повалій взяла участь у концерті Шансон року 2022, який відбувся в московському Кремлі. Партнером співучої зрадниці по сцені виявився путініст Стас Михайлов.

Примітно, що про війну, яка охопила її батьківщину з подачі її кривавих годувальників Таїсія, як і раніше, мовчала. Вона зі щасливою посмішкою на обличчі приймала оплески від народу, чиї сини методично знищують мирних українців. Крім Повалій і Михайлова в концерті також брав участь затятий пропагандист Микола Басков.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...