Полякова показала себе без макіяжу та розповіла про свій ранковий догляд за обличчям (фото, відео)

Українська співачка Оля Полякова показала шанувальникам свої ранкові ритуали краси. Знаменитість поділилася б'юті-лайфхаками, як зранку мати гарний вигляд, інформують Патріоти України.

На сторінці в Instagram Полякова опублікувала відео, в якому вона розповіла свої секрети краси. Так, у ролику артистка позувала зранку без макіяжу і фільтрів в Instagram. Знаменитість продемонструвала свої ритуали: нанесення засобів догляду для шкіри та самомасаж обличчя, шиї і декольте.

"Турбота про себе – те, чому варто приділяти час. У цьому відео я показую докладно, як робити самомасаж обличчя в домашніх умовах: 1. Вмиваємося термальною водою. 2. Наносимо тонік/сироватку 3. Використовуємо крем, що ковзає. І розпочинаємо", – підписала відео Оля.

Оля Полякова без макіяжу.

Варто зазначити, що користувачі мережі були в захваті від того, який вигляд має Полякова у свої роки. Багато хто засипав її компліментами, зазначивши її красу і молодість. "Крутий масаж, помітна різниця до/після", "Оля красуня", – написали шанувальники в фотоблозі.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...