Полякова та інші отримали жорстку відповідь: Федишин накинулася на колег за критику

Українська співачка Ірина Федишин не стала мовчати і відповіла на критику своїм зірковим колегам через свою позицію про представників ЛГБТ-спільноти. В Instagram-stories виконавиця розмістила ролик блогера Ростислава Калацинского, передають Патріоти України.

Він висловив свою думку з приводу гучного скандалу, зазначивши, що Федишин, на відміну від Насті Приходько і Олі Полякової, за 15 років кар'єри не випустила жодної російськомовної пісні.

Зі свого боку Ірина згадала Приходько, як вона представляла Росію на Євробаченні-2009. "Настя, патріотизм - це любити свою Батьківщину завжди, а не тільки сьогодні швиденько перевзутися", – написала вона.

А Полякової Ірина згадала, як артистка виступала в кокошнику. "А тепер так. Оля, але краще пізно, ніж ніколи", – заявила вона.

Дісталося і співакові MELOVIN. Виконавиця сказала, що у нього гарні пісні, втім, артист "невихований". "Меловін, красиві у тебе пісні. Але за твою невихованість і нетолерантність - "0" балів", - заявила зірка.

Що сказала Ірина Федишин

Федишин заявила, що на Євробачення-2022 вона "абстрагувалася і одягала рожеві окуляри", тому що їй було дуже важко на це дивитися.

"Я відволіклася від цього. Незважаючи на те, що ЛГБТ – спільнота для мене - це великий гріх, але я цих людей не засуджую. Тому що це їхнє життя, і вони самі її руйнують. Якщо вам так подобається - ми всі будемо відповідати перед Богом. Я - духовна людина, я чітко знаю, що це важкий гріх, але кожен робить висновки. Ми всі різні, ми не святі, всі грішать, будь ласка, - вам подобається себе руйнувати - руйнуйте", - вразила висловлюванням Федишин.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...