Помер один з головних акторів всесвітньо відомого кінохіта "Хрещений батько"

Американський актор Джеймс Каан, найбільш відомий за роллю Сонні Корлеоне в кінокартині Хрещений батько, помер у віці 82 років. Відповідне повідомлення оприлюднено у четвер, 7 липня, на сторінці зірки у Twitter, передають Патріоти України.

"З великим сумом повідомляємо вам про смерть Джиммі ввечері 6 липня. Сім'я просить вас продовжувати поважати їхнє приватне життя у цей скрутний час", - йдеться у твіті.

Причин смерті актора не вказано. Як відомо, за роль старшого сина дона Віто Корлеоне Джеймса Каана було номіновано на премії Оскар і Золотий глобус. Крім Хрещеного батька (1972), він запам'ятався глядачам за такими фільмами, як Люди дощу (1969), Гравець (1974), Злодій (1981) та Мізері (1990).

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...