Помер співзасновник рок-гурту Bon Jovi, найстарший музикант культового рок-гурту

Помер музикант Алек Джон Сач

Засновник американської рок-гурту Bon Jovi, колишній басист Алек Джон Сач, помер у віці 70 років. "Алек був невід'ємною частиною створення групи", - написав у Твіттері співак і автор пісень Джон Бон Джові, передають Патріоти України.

Сач грав із гуртом з 1983 по 1994 рік. Випустив такі хіти, як You Give Love a Bad Name, Livin' on a Prayer і Bad Medicine. Музикант народився у Нью-Йорку 14 листопада 1951 року й був помітною фігурою на музичній сцені Нью-Джерсі, де виникла група. Спочатку він грав у групі під назвою The Message.

Перед тим, як приєднатися до гурту, був менеджером Hunka Bunka Ballroom в Сейревілі й домовлявся з Jon Bon Jovi & The Wild Ones про концерти.

Він був старшим за своїх товаришів по групі. "Звукозаписна компанія раніше брехала про мій вік, - сказав він. - Мені був 31, коли я приєднався. Я був на добрих 10 років старшим за решту гурту. Моя сестра врешті-решт розлютилася, бо газети описували її як мою старшу сестру, коли вона насправді була молодшою".

За його словами, різниця у віці зрештою стала причиною того, що він пішов. "Коли мені було 43 роки, я почав вигоряти. Було відчуття, що це робота, а я не хотів працювати. Я приєднався до гурту саме тому, що я не хотів працювати", - казав він.

На його місце прийшов Г'ю Джон Макдональд, однак Сач ненадовго возз'єднався з групою, коли вона увійшла до Зали слави рок-н-ролу в 2018 році.

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...