Померла актриса радянського кіно - у минулому році вона втратила чоловіка

Померла радянська та російська актриса Анастасія Вознесенська, вдова відомого актора Андрія Мягкова, який пішов з життя торік. Про це пише Telegram-канал "Говорит Москва", зазначають Патріоти України.

Актрисі було 78 років. За даними МХТ імені Чехова, інформація про час та місце прощання і похорону з'явиться пізніше. Нагадаємо, її чоловік Андрій Мягков помер 18 лютого 2021 року. Він відомий за ролями у таких фільмах, як "Іронія долі","Службовий роман".

Анастасія Вознесенська народилася 27 липня 1943 року в Москві. У 1963 році вийшла заміж за свого однокурсника Андрія Мягкова.

У кіно дебютувала в 1966 році, зіграла понад 20 ролей. Широку популярність їй принесла головна жіноча роль у фільмі "Майор Вихор". Також знімалася у таких фільмах, як "Гараж", "Вокзал для двох", "Аварія – донька мента".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...