Померла дружина легенди українського кіно Івана Миколайчука

У ніч на 1 лютого померла співачка, актриса, дослідниця фольклору, дружина актора та режисера Івана Миколайчука Марія Миколайчук. Про це у Facebook повідомив професор Михайло Наєнко, передають Патріоти України.

«Ангели взяли її на крила і вони разом полетіли до Івана … Тепер вони з Іваном не тільки подумки, але дійсно разом. На небесах …» , — написав він.

Марія Миколайчук (Карпюк) народилася 8 квітня 1941 року у селі Витилівка на Буковині. Вона закінчила студію при Чернівецькому музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської, працювала акторкою. З 1961 року почала співати в Українському народному хорі імені Григорія Верьовки.

1962 року вийшла заміж за Івана Миколайчука. З початку 1970-х Марія Миколайчук стала учасницею фольклорного вокального тріо «Золоті ключі». Вона співала разом з Ніною Матвієнко та Валентиною Ковальською.

Знімалася у фільмах «Пропала грамота», «Дівочі мрії», «Тріо „Золоті ключі“», «Білий птах з чорною ознакою» тощо. Останньою її роботою у кіно стала роль Ірини Сергіївни у фільмі Романа Балаяна «Ми є. Ми поряд». Марію Миколайчук поховають поруч з Іваном Миколайчуком на Байковому цвинтарі у Києві.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...