Помітно схудла: Рідкісні фото коханки Путіна Аліни Кабаєвої привернули увагу в мережі

Олімпійська чемпіонка Афін-2004 з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента Росії Володимира Путіна, свого часу була публічною особою, постійно мелькаючи в новинах. Але після завершення спортивної кар'єри 38-річна росіянка зникла з екранів, практично не з'являючись на публіці, передають Патріоти України.

Нещодавно головний тренера збірної Росії по художньо гімнастики Ірина Вінер-Усманова виклала спільне фото з Кабаєвою, яка була зроблена під час офіційного заходу.

На ньому Аліна відображена в сріблястому стильному платті з паєтками (дрібна чешуйка з блискучого матеріалу). Користувачі захопилися зовнішністю експортсменки, заваливши її великою кількістю компліментів. Вони відзначили, що Кабаєва виглядає дуже молодо, і стала більш витонченою і елегантною.

Відзначимо, що нові фото Аліни це велика рідкість для її Instagram.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...