"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України.

Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена Coldplay Кріса Мартіна Вікторія Канал. Інсайдери розповіли, що перше знайомство пари відбулося на музичному фестивалі Гластонбері в Англії. Тоді Канал виступала разом з Coldplay. Круз був присутній на концерті, його помітили у VIP-зоні, передає УНІАН, інформує UAINFO.org.

Одразу після заходу стосунки зірок почали стрімко розвиватися. А нещодавно Круз навіть запросив Вікторію на зйомки фільму "Місія нездійсненна 8".

"Том запросив Вікторію поспостерігати за його роботою протягом цілого дня, а це зовсім не те, що він робить для своїх випадкових друзів", – зазначили джерела. Закоханих також помітили разом на прем'єрі фільму "Смерчі" у Лондоні. Пара прибула на захід на гелікоптері, а потім вони удвох прогулювалися містом.

"Ми зустрілися за лаштунками Гластонбері і поговорили про майбутню прем’єру, на яку ми обоє збиралися, і він сказав: "Поїхали зі мною!" – розповіла Канал у своєму Instagram. Востаннє актора та співачку бачили разом на концерті Брюса Спрінгстіна на стадіоні Вемблі, де вони разом танцювали.

До слова, Вікторія родом з Іспанії. Вона народилася без правого передпліччя. Популярною дівчина стала після презентації свого першого мініальбому у 2022 році. Хіт "Swan Song" вразив фронтмена Coldplay Мартіна. Він назвав композицію "однією з найкращих пісень з коли-небудь написаних".

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...

Мер Львова Андрій Садовий знов одружився, у православному храмі під час відпустки

вівторок, 6 серпень 2024, 23:35

Міський голова Львова Андрій Садовий здивував новиною про друге одруження. На своїй сторінці в Facebook політик опублікував фото з дружиною - Катериною, передають Патріоти України. "Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною знову одружилися. Немає ча...