Понад 40 років у театрі та кіно: Від коронавірусу помер відомий російський актор, зірка ряду відомих фільмів та серіалів

Володимир КачанУ Росії помер актор театру і кіно, музикант і письменник Володимир Качан. Причиною смерті 73-річного артиста стала коронавірусна інфекція, повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал rian_ru.

У рідному театрі Качана розповідають, що артист захворів тиждень тому, хвороба протікала важко. Володимир Качан помер, не доживши 11 днів до 74-річчя.

Володимир Качан знімався в кіно понад 40 років і стільки ж грав у театрах. Був засновником і провідним актором в московському театрі «Школа сучасної п'єси».

У кіно Качан запам'ятався ролями у фільмах і серіалах «Таємниця Снігової королеви», «Петрівка, 38», «Бідна Настя», «Диверсант», «А ви йому хто?», «Безсоння», «Думай як жінка».

Артист відомий ще і як виконавець пісень в кіно. Так, саме в його виконанні полюбилася глядачам «Пісня кавалергарда» («Зірка привабливого щастя», 1975).

Також Володимир Качан відомий як автор п'яти книг: «Фатальна Маруся», «Посміхайтеся, зараз вилетить пташка», «Юність Баби-Яги», «Арт-пасьянс», «Знову ягідка».

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...