"Понеділок - день важкий! Особливо цей": Лілія Ребрик висловилася про "страшний час" і локдаун у Києві фото)

Лілія Ребрик не просто ведуча і актриса, вона ще й блогер -висвітлює своє життя, ділиться порадами, міркуваннями і підтримує тісний зв'язок з шанувальниками в соцмережах. Так, знаменитість не змогла обійти увагою і актуальну тему локдауну в Києві і переходу столиці в "червону зону". Ведуча запостила в Instagram фото зі студії програми "Ранок з Україною", передають Патріоти України.

На Лілії - блуза з довгим рукавом відтінку електрик і молочні штани. Волосся вона перекинула на одну сторону, у вухах - звисаючі сережки. "Понеділок - день важкий!"- це точно про цей понеділок. Діти - вдома, дистанційка; що відбувається у громадському транспорті - навіть уявляти не хочеться! У магазині, в кафе, кіно, театри чи навіть ЦНАПи - вхід винятково по сертифікатах! У страшний, але одночасно і страшенно цікавий час живемо! Тож запасаємося на цей понеділок (і увесь тиждень!) терпінням, оптимізмом і обов'язково мудрістю!" – оптимістично підсумувала Лілія.

Шанувальники почали ділитися новинами зі своїх міст і розповідати про епідеміологічну ситуацію в їхніх регіонах. До слова, Лілія та її чоловік Андрій Дикий вакцинувалися. Пара після цього встигла злітати до Болгарії і розповіла про правила перетину кордону в умовах карантину.

Сама Ребрик вже перенесла коронавірус. У лютому вона повідомила про свій діагноз і провела два тижні вдома на самоізоляції. Тоді ведуча скаржилася на сильну слабкість і тимчасово навіть пішла з соцмереж.

На голові чималий шрам: Комік Розовий вперше показався після важкого поранення

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:30

35-річний комік зі Львова, зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий вперше після важкого поранення розповів про свій стан і поділився фото. Відповідну сторіз він опублікував в Instagram, передає "Еспресо.Захід". За його словами, реабілітація триває, однак най...

Дівчина з обкладинки, або 20 років по тому: Катерина Осадча показала себе на початку кар'єри (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 1:45

Українська телеведуча Катерина Осадча показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. . Зокрема, на своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що атмосфера навколо Євробачення 2024 нагадує їй час, коли вона починала працювати над програмою Світське ж...