Попереду остання прем'єра: Зірка голлівудських бойовиків оголосив про завершення акторської кар'єри - вже не в змозі виконувати усі трюки

Ліам Нісон натякнув, що останній фільм за його участі вийде у 2025 році

72-річний Ліам, який розпочав свою кар'єру на театральних сценах Белфаста, офіційно підтвердив свої плани піти з бойовиків. Зірка екшенів "Викрадена", "Зоряні війни" та "Сірий" натякнув, що останній фільм за його участі вийде наступного року, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Артист визнає, що вже не в змозі виконувати усі трюки та зніматися у складних сценах без допомоги каскадерів. Він наголошує, що не хоче обманювати шанувальників та вдавати нібито ще має сили грати ролі, як раніше.

"Мені 72 роки, і в якийсь момент це має припинитися. Глядачів не обдуриш. Я не хочу, щоб Марк (його дублер Марк Ванселоу – ред.) брав участь у моїх бойових сценах за мене", – сказав Нісон.

Знаменитість не розкрив, коли точно планує піти з кіно, але натякнув, що це станеться у 2025 році. Наразі актор працює над перезапуском стрічки "Голий пістолет". Ймовірно, саме цей фільм стане останнім в його кар'єрі.

"Можливо, наприкінці наступного року. Думаю, це все", – заявив Ліам.

У листопаді цього року відбудеться премєра картини "Прощення", головну роль в якій зіграв Нісон. Він виконав роль гангстера, що старіє, та намагається возз'єднатися зі своїми дітьми і спокутувати минулі помилки.

Що відомо про Нісона

Ліам став популярним завдяки своїй ролі у фільмі "Список Шиндлера" Стівена Спілберга, де він зіграв головного героя, Оскара Шиндлера. Він також відомий за екшн-фільмом "Заручниця". Нісон знімався в багатьох різнопланових фільмах, включно з "Бетмен: Початок" і "Зоряні війни: Прихована загроза". Він присвятив кіно понад 40 років свого життя. Актор був номінований на премію "Оскар", "Золотий глобус", BAFTA та отримав нагороду "Сатурн".

"Ми проходимо через це майже третій рік": Маша Єфросиніна відповіла, де служить її чоловік і чим він займається під час війни

неділя, 27 жовтень 2024, 23:55

Українська ведуча Маша Єфросиніна вперше за тривалий час розповіла про чоловіка-воїна Тимура Хромаєва та його службу в ЗСУ, передають Патріоти України. Знаменитість розповіла, що зараз її коханий обіймає посаду заступника командира роти з озброєння в к...

"Це рішення далось дуже важко": Дружина Андрія Бєднякова вперше висловилася про їхнє розлучення

неділя, 27 жовтень 2024, 22:25

Дружина українського шоумена Андрія Бєднякова – акторка Анастасія Коротка – вперше прокоментувала їхнє розлучення, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Instagram Анастасія підтвердила слова чоловіка й зізналася, що більше вони не разом. Вона...