Попросив зробити йому "найільшу дозу": З'явилися нові деталі справи про несподівану смерть Меттью Перрі

Поліція Лос-Анджелеса поділилися новими подробицями справи про несподівану смерть зірки "Друзів" Меттью Перрі, якого знайшли мертвим у гідромасажному басейні восени 2023 року. Правоохоронці намагаються з'ясувати, як знаменитість отримав смертельну дозу кетаміну, що призвело до летального випадку, передають Патріоти України.

Про це повідомляє People. За наявними даними, у день смерті помічник Перрі Кеннет Івамасу колов на прохання актора анестетик, увівши 3 дози. Меттью попросив зробити йому "найільшу дозу" та підготувати гідромасажний басейн. Після цього Івамасу покинув будинок, а повернувшись до зірки, знайшов його без ознак життя.

Майже через 10 місяців 59-річному Кеннету та чотирьом іншим підозрюваним співучасникам було висунуто звинувачення у причетності до смерті Перрі. Серед тих, хто відіграв "ключову роль": Сальвадор Пласенсія, 42 роки, лікар, який продав кетамін Перрі та ввів його йому; Марк Чавес, 54 роки, лікар, як кажуть, отримав кетамін для Пласенсії від легальних постачальників; ймовірна наркодилерка Джасвін Сангха, 41 рік, названа у судових документах "Королевою кетаміну"; і 54-річний Ерік Флемінг, який нібито продав помічникові Перрі запаси Сангхи. Прокуратура стверджує, що Перрі вбив кетамін Джасвін.

Троє обвинувачених – Чавес, Флемінг та Івамаса уклали угоди про визнання провини. Пласенсія та Сангха не визнали себе винними за кількома пунктами звинувачення, включаючи розповсюдження кетамін і їм загрожує від 10 до 25 років довічного ув'язнення.

30 вересня 2023 року лікарі Пласенсіа і Чавес, знайомі протягом 20 років, через посередників дізналися, що Перрі зацікавлений у придбанні кетаміну, і обговорили угоду. "Цікаво, скільки заплатить цей придурок", – написав один з них іншому, згідно з судовими документами прокуратури. Чавес, який нібито отримав кетамін за фальшивим рецептом, продав його Пласенсіа.

Того дня була укладена угода з Перрі. Пласенсія приїхав до зірки і зробив акторові ін’єкцію кетаміну, залишив шприци та інші дози з Івамасою, який заплатив йому 4500 доларів за візит, кажуть прокурори. Івамаса, використовуючи кодові слова на зразок "Dr. Пеппер", вказав, що Перрі хотів отримати більше кетаміну у подальшому, а Чавес і Пласенсія були сповнені рішучості продовжити справу.

Відповідно до судових документів, Пласенсія зустрівся з Перрі у жовтні 2023 року, щоб дати йому більше кетаміну, і зробив йому ін’єкцію, коли вони "сиділи в задній частині автомобіля, який був припаркований на громадській автостоянці". 12 жовтня стався страшніший інцидент, коли Пласенсія вводив дозу: у Меттью виникла "побічна реакція" і його артеріальний тиск підскочив. Наркотик змусив його тимчасово "завмерти", залишивши актора нездатним говорити або рухатися.

Пласенсія нібито сказав іншому пацієнту, що залежність Перрі "виходить з-під контролю". "В той же час [він] пропонував продати кетамін містеру Перрі. Я думаю, що вся ця поведінка свідчить про рівень жадібності, яка ставить пріоритетні прибутки над пацієнтом", – каже Естрада, прокурор США в центральній Каліфорнії.

Але на той час Перрі отримував наркотики через інших людей: голлівудський режисер Ерік Флемінг також нібито запропонував знаменитості продати кетамін за кілька тижнів до його смерті. Кінематографіст нібито працював з "Королевою кетаміну" Сангхою, яка вела гламурний спосіб життя, водночас "виявляючи себе знаменитою торговкою наркотиками з високоякісними товарами", включаючи кетамін, метамфетамін і чарівні гриби.

У переписці з Івамасою Флемінг чітко дав зрозуміти, що хоче заробити готівку на торгівлі наркотиками. "Я б не робив цього, якби не було шансу заробити трохи грошей", – нібито написав він.

Попросив зробити йому "найільшу дозу": З'явилися нові деталі справи про несподівану смерть Меттью Перрі

четвер, 22 серпень 2024, 20:30

Поліція Лос-Анджелеса поділилися новими подробицями справи про несподівану смерть зірки "Друзів" Меттью Перрі, якого знайшли мертвим у гідромасажному басейні восени 2023 року. Правоохоронці намагаються з'ясувати, як знаменитість отримав смертельну дозу...

"Нам же треба якось жити": Фреймут висловилася про російське громадянство свого чоловіка

середа, 21 серпень 2024, 17:22

Ольга Фреймут, яка публічно назвала шахраєм забудовника елітного житлового комплексу у Києві, прокоментувала громадянство свого чоловіка. Як відомо, ведуча заміжня за Володимиром Локотком, який є уродженцем Казахстану, у минулому жив та навчався у РФ і...