Популярний український співак допоміг закоханим: На концерті в Одесі хлопець зробив дівчині пропозицію руки і серця (відео)

Увечері в суботу, 17 липня, на центральному стадіоні Одеси — «Чорноморці», що вміщає понад 40 тисяч глядачів, — відбувся великий концерт популярного українського співака Дмитра Монатіка. Виконавець представив нову програму Made With Love and Rhythm, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Це було перше постковідне масове шоу на найбільшій міській арені. Відбулося воно при повному аншлазі і завершилося пізно ввечері. Однак щасливчики, що побували на цій вражаючій виставі, все ще обговорюють виступ, ділячись своїми емоціями. Є привід: весь стадіон співав і танцював під улюблені хіти — «Кожен раз», «Зашиває душу», «Сильно», Vitamin D, «Кружляє», «Мокра». Були на концерті й новинки, на які Монатік ніколи не скупиться.

Крім того, тисячі присутніх стали свідками ще одного, незапланованого сюрпризу. На сцену вийшов молодик з букетом троянд і зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині, яка працює в команді Монатіка. Панянка відповіла згодою, а стадіон вибухнув оплесками.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...