Популярний український співак одружується на своєму менеджері - пара разом чотири роки

Український співак Олег Кензов, з яким днями стався конфуз на церемонії YUNA 2021, зізнався, що зробив своїй коханій пропозицію руки та серця, і наречена відповіла згодою. Причому романтична мить мало не завершилася плачевно, оскільки вона прозвучала на вулиці на проїжджій частині, і вражену дівчину ледь не збила машина. Про це Кензов розповів програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна", передають Патріоти України.

Тепер артист знову одружується, вже втретє. А для Дарії це буде перший шлюб.Пара разом вже чотири роки, а кохана Олега - менеджер виконавця. Кензов розкрив подробиці, як зробив дівчині пропозицію. Це сталося саме на день прем'єри нової пісні кілька місяців тому. Співак попросив Дарію зняти його на відео, щоб вони разом зробили анонс композиції.

"Вона знімала. Я хотів, щоб вона зафіксувала це на пам'ять, я співаю, в якийсь момент просто перестав це робити, дістав кільце, і почав зізнаватися в коханні. Ні, не було скрипаля поруч. Це була проїжджа частина. Дашу ледь не збила машина, тому що вона здивувалася і назад почала відходити", - розповідає артист.

Олег додав, що став тоді на одне коліно, говорив про те, що шлюб - це відповідально, "це серйозний крок, і потрібно не забувати, що є життя". "Коротше, я став занудою з роками", - посміхається він.

Дарія зазначила, що пропозиція стала для неї великим сюрпризом. "Я ні про що не здогадувалася, але мені нічого не потрібно крім руки і серця для щасливого життя. Ось таке красиве кільце, як я мріяла. Все повинно бути вперше. Це сталося. Хто вміє чекати, чекає кращого, ось що я вам скажу", - зізналася дівчина.

Майбутнє подружжя не поспішає з весільною церемонією. "Це моє перше весілля, і тому ми трошки будемо готуватися до нього довше, але подивимося, як будуть складатися час і обставини", - розповіла обраниця співака.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...