"Пощастило зі свекрухою": Маму Дана Балана "атакували" фанати Тіни Кароль - весіллю бути?

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 63-річна Людмила Балан поділилася новим фото з підписниками. У коментарях до знімка її назвали свекрухою співачки Тіни Кароль. Фото Людмила Балан опублікувала у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Доброта – це насіння, посіяне в житті інших, яке проросте у вашому житті", – як завжди філософськи підписала вона знімок.

"Пощастило ж Дану з мамою, а Тіні зі свекрухою. Така красива", "Пощастило Тінці з такою свекрухою", "Ви найкраща, привіт від усієї ДанТіни", – масово відреагували користувачі в коментарях.

Крім того, під фото залишили безліч інших компліментів: "Мила і красива", "Мила мама", "Які правильні слова", "Шалено красива", "красуня".

Тіна Кароль та Дан Балан

У дев'ятому і 10-му сезонах шоу "Голос країни" на "1+1" Дан Балан займав крісло судді. Глядачі шоу припускали, що у нього роман з колегою по шоу Тіною Кароль. У мережі навіть створили фан-сторінку пари під назвою "Дантіна".

У травні 2021 року продюсер шоу "Голос країни" на "1+1" Володимир Завадюк заявив, що романтичні стосунки між Кароль та Баланом були придумані ним заради рейтингу.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...