Посольський скандал: "Міс Україну-2021" не пускають на конкурс "Міс світу-2021"

​Дівчина не може отримати візу США

Переможниця "Міс Україна-2021" Олександра Яремчук, котра дуже пишається своїми сексуальними формами, може не потрапити на міжнародний конкурс краси "Міс світу", який проведуть 16 грудня цього року. У дівчини виникли проблеми з отриманням візи, зазначають Патріоти України.

Через те, що захід пройде у Пуерто-Ріко, потрапити туди можна лише з американською візою, але дівчину не приймають навіть до посольства. Комітет національного конкурсу написав листа консулу з проханням посприяти в отриманні документа.

У зверненні йдеться, що українка має бути в Пуерто-Ріко вже 19 листопада, але вона зіткнулася з труднощами в отриманні візи США.

"Був поданий весь необхідний пакет документів, включаючи офіційне запрошення від організації Miss World Limited. Оскільки міжнародний конкурс Miss World 2021 стартує 21.11.2021, ми потребуємо запису на термінову співбесіду. На жаль, нам досі не призначили дату та час її проходження, - сказано у листі. - Зі своєї сторони, гарантуємо дотримання Олександрою Яремчук вимог візового та еміграційного законодавства США, повернення до України у зазначений період".

Якщо питання з візою не вирішиться, то замість переможниці Олександри Яремчук представляти Україну на "Міс світу" поїде не віце-міс, яка також не має візи, а володарка титулу "Міс International-2021" - 24-річна Ольга Шамрай з Вінниці.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...