"Посилайте росіян за російським кораблем": Вакарчук показав жінку, яка вирвалася з блокади, і розплакався

Український артист Святослав Вакарчук оприлюднив відео з жінкою з Маріуполя, якій вдалося вирватися з блокади.Так, жінка розповіла артисту, як вночі під обстрілами по мінному полю рятувалася в колоні, спостерігаючи за біженцями, що йшли пішки по трасі, передають Патріоти України.

Також жінка розповіла, що по дорозі з Маріуполя над її авто вибухнула міна. Спочатку вона з сім'єю розгубилася, а потім швидше поїхала, щоб не відірватися від колони машин. В ході розмови жінка розридалася, а слідом за нею заплакав і сам Вакарчук.

"Коли в коментарі під моїми відео з наших міст, охоплених війною, ще випадково забігають зі своїм цинічним "ви брешете" ті, хто і прийшов до нас зі зброєю, приніс цю війну – не витрачайте час на суперечки з ними – посилайте за російським кораблем " – підписав пост артист.


Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...