"Потап не вірить, що все це належить йому!": Каменських похизувалася сідницями у відкритому бікіні (фото)

Відома вітчизняна поп-виконавиця Настя Каменських виклала в своєму Instagram фото, на якому зображена в роздільному купальнику білого кольору, передають Патріоти України.

У кадрі вона сперлася на стійку бару, грайливо посміхаючись і прикусивши палець. При цьому Потап замахнувся і нібито злегка хоче вдарити свою кохану по "м'якому місцю". Судячи по знімках, зоряна сімейна пара зараз насолоджується відпусткою, бо Настя була з вологими локонами та в купальнику, а Потап був одягнений в білу футболку, червоні шорти під колір кепки.

При цьому деякі підписники в соцмережі не зовсім оцінили такий оригінальний кадр. Одні назвали це невдалим ракурсом для фігури, інші вважали, що на знімку Каменських нібито зображена "ширше самого Потапа". Один з користувачів назвав це "королівським ляпасом".

Однак в цілому фоловери в захваті від розкішної фігури Насті і самої цієї пікантної фотографії:

"Потап не вірить, що все це належить йому", - написав один шанувальник.

"Твоя фігура - це щось", - зазначив інший фанат.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...