Потап нецензурно прокоментував новий хіт експідопічної Наді Дорофєєвої (відео)

Надя Дорофєєва

Кримчанка показала, які емоції викликала її нова пісня "Хартбіт" та відеоробата на неї, яка за лічені дні стала в ТОП популярних.

Співачка Надя Дорофєєва, яка чотири дні тому презентувала нову пісню "Хартбіт", котра за лічені дні зайняла перші сходинки чартів, показала у себе на сторінці в Instagram, як на її роботу відреагував колишній продюсер, репер Олексій Потапенко (Потап). Реакцією співачка поділилася .

Зокрема, під дописом Потап вирішив залишити свої емоції на пісню Наді. Зробив він це словами: "А*уенно".

Крім цього, свою реакцію залишив і співзасновник monobank Олег Гороховський, написавши під відеороботою: "Крутезно! А де Лебіга?!". Таким чином Гороховський пожартував, згадавши про попередню роботу з блогером Лебігою.

Зокрема, варто зазначити, що кліп на пісню "Хартбіт" для Наді Дорофєєвої режисерувала відома кліпмейкерка Таню Муіньо, яка знімала кліпи для світових артистів, таких як Дуа Ліпа і Дженніфер Лопес.

У кліпі можна побачити також британського танцівника і манекенника Семюеля Ділкса, який брав участь у показах Burberry і Jean Paul Gaultier.

За чотири дні, відеоробота Наді Дорофєєвої набрала понад 737 тисяч переглядів в мережі Ютуб. За цей же час Пісня посіла першу сходинку в Топ-100 в Apple Music.

"Це буде камбек": Жадан заговорив про возз'єднання з Христиною Соловій і відповів на провокативні запитання фанатів

субота, 28 вересень 2024, 9:56

Український письменник і співак Сергій Жадан, який зараз служить у Нацгвардії, потролив фанатів, заговоривши про возз'єднання зі своєю колишньою – 31-річною співачкою Христиною Соловій. Звичайний жартівливий твіт у соцмережі X, опублікований посеред но...

"Була рушійною силою": Інсайдер розсекретив, хто та чому підштовхує королівську сімʼю до примирення з принцом Гаррі

субота, 28 вересень 2024, 6:58

Королівські інсайдери стверджують, що принцеса Кейт намагається згладити гострі кути між своїм чоловіком принцом Вільямом та його рідним братом Гаррі. Міддлтон привітала герцога Сасекського з днем народження, який відбувся 15 вересня. Як повідомляють н...