Потап розповів, яке повідомлення написав йому син у перші дні війни і чого так довго сидів у Іспанії

Український продюсер, автор та виконавець пісень Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, розповів, яке повідомлення написав йому син Андрій у перші дні повномасштабної війни. Про це він повідомив у програмі ЖВЛ.

За словами зірки, який нещодавно повернувся з Іспанії, його син разом із екс-дружиною Іриною Горовою перебували в Україні.
"Тату, не хвилюйся. Ми у підвалі. Незважаючи на вибухи, я тримаюся, підтримую маму, щоб вона не плакала". Як витримати, коли тобі така твоя дитина пише, а ти за кордоном опинився... У мене розривалося серце", - зізнався він.
Після цього він допоміг 14-річному синові та його матері евакуюватися, а повідомлення зберіг.
"Скільки я зробив, щоб їх перевезти. І скільки зробив для інших тисяч людей. Після цього я думаю, що я можу робити в цьому житті все, що завгодно", - зазначив Потап.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...