Потап розповів, коли його дует з Настею Каменських повернеться на сцену (відео)

Зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап виконав з учасницею проекту пісню, яку виконував з Настею Каменських, - "На районе". Після цього він сказав, що колись дует "Потап і Настя" все ж повернеться, передають Патріоти України.

Також суддя проекту сказав, що повернення їхнього дуету варто чекати згодом.

"У своєму жанрі ми вже все виграли. І ми з Настею для того, щоб розвиватися музично, вирішили, що ми не закриємо дует, а ми повернемося тоді, коли у нас буде знову ця енергія, коли ми захочемо повернутися", - прокоментував Потап.

"Це у років 60", - іронічно запитала Оля Полякова.

На що репер відповів, що у "63, але він матиме вигляд на 57". Нагадаємо, 10 років дует "Потап і Настя" завойовував серця глядачів, а потім гурт розпався. Потап почав більш активно займатися своєю групою MOZGI, а Настя пішла в сольне плавання під псевдонімом NK. Влітку 2020 року зірка представила свій перший сольний іспаномовний альбом Eclеctica.

Дивіться відео з 08:30

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...