Потап та Настя Каменських довели до сліз: Як святкує 38-й день народження Катя Осадча (фото)

Ведуча Катерина Осадча, яка сьогодні, 12 вересня святкує 38-річчя, від самого ранку приймає вітання від рідних та близьких, повідомляють Патріоти України.

Особисто прийшли до куми та сусідки Потап і Настя Каменських. Разом із подругою Іриною Ковальчук вони завітали із величезним букетом та заспівали "Многая літа".

Сюрприз довів Осадчу до сліз.

Настя Каменських також не стримала емоцій.

Після цього іменинниця запросила гостей на сніданок та пригостила гостей червоною ікрою, сирами та тортом.

Також, чоловік знаменитості, ведучий та продюсер Юрій Горбунов, який опівночі традиційно вручив дружині квіти, привітав її на своїй сторінці в Instagram. Зірка опублікував серію фото з Катею та написав проникливе привітання.

Для перегляду фото гортайте праворуч

"Моя дорога Катрусю! Таких як ти, на світі не буває!!! Нехай кожен твій день в житті буде наповнений позитивними емоціями і щастям! Дякую тобі за любов, за синів, за ніжність і довіру!!! Люблю тебе безмежно!!! З Днем народження", - зворушливо написав він.

А святкувати компанія гайнула на яхті Дніпром.


"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...